Kedves regnumi Szülő!  Kedves regnumi Testvérünk!

Mindannyian nagy értéknek tartjuk, hogy regnumi közösségbe tartozhatunk és gyermekeinket is oda járathatjuk. Érezzük a Közösség megtartó erejét, embert formáló és gazdagító hatását.

A Közösség életének fenntartására nem fizetünk kötelező tagdíjat. Gyermekeink az önköltségi árért, vagy gyakran kevesebbért vehetnek részt a regnumi programokon. Ez azért lehetséges, mert a regnumi gyerekek szülei, valamint tagjaink és szimpatizánsaink anyagiakkal is segítik Közösségünk munkáját. Hálás szívvel köszönjük Nektek ezt a támogatást!

Az idei adó-1% gyűjtés kapcsán sajátos helyzetbe kerültünk.

Örvendetes, hogy a családi adókedvezmény érvényesítése miatt sokan Közületek a megszokottnál jóval kevesebb személyi jövedelemadót fizetnek. Ennek hatására azonban jelentősen (akár nullára) csökken az az összeg, amellyel 1%-feljánlásképpen Közösségünk munkáját támogathatjátok. Tisztelettel kérünk tehát Benneteket, hogy az így kieső forrásunkat – postai sárga csekken befizethető – adománnyal pótoljátok! (A korábbi években 8 és 15 ezer forint közé estek a Regnumnak küldött 1%-felajánlások. Ha hasonló összegű adománnyal pótoljátok az 1%-ból kieső részt, akkor folytatni tudjuk a megszokott munkát, és meg tudjuk tartani szokásos közösségi rendezvényeinket.)

Az 1%-felajánlásokból tavaly összegyűlt 2.396.762 Ft-ot táborokra, vezetőképzésre, rétegprogramokra, kulturális és sportesemények megrendezésére költöttük. Az idén is nagy szükségünk van erre a forrásra. Hasonló célokra fogjuk használni.

Újból kérünk tehát, irányítsd befizetett adód 1%-át (és/vagy a megszokott összegre kiegészítő adományodat) a Regnum Marianum Katolikus Közösség Egyesület javára, mindannyiunk közös céljaira!

Adószám: 18034147-1-42 Bankszámla: 11103705-75015068-10000001

 

Szeretettel a Közösség nevében:

                                                          

Molnár Béla házfőnök, a Közösség vezetője

Budapest, 2012. március 12.

 

Kérjük, olvasd el a mellékelt rendelkező nyilatkozat hátoldalán lévő tájékoztatót, hogy rendelkezésed biztosan érvényes legyen! Köszönjük!